SFMF

Hverdags info

Nyheder

Få opsat hegn omkring grunden

Har I virksomhed, som I gerne vil have muligheden for at afskærme lidt fra forbipasserende? I nogle virksomheder giver det rigtig god mening, at grunden er omkranset af et hegn. Det kan være af rent sikkerhedsmæssige årsager, eller fordi det kan være forstyrrende, hvis I for eksempel ligger ud til en trafikeret vej, hvor der konsekvent kommer biler og forbipasserende.  Derfor kan det være en fordel for jer at få et hegn sat op af professionelle.

I mange tilfælde kan I faktisk få brolæggere til også at installere hegn af forskellige typer. I kan naturligvis få indflydelse på, hvilken type af hegn, der skal være tale om. I vil formentlig gerne have et, der rent æstetisk er pænt, men som samtidig også er praktisk. Derfor skal der gerne være tale om vedligeholdelsesfrit hegn, som I ikke skal gøre mere ved, når først det er sat op. Det kunne for eksempel være i et materiale som komposit. Læs mere på Rosendalbrolægning.dk/hegn.

Hegn til private

Det er naturligvis ikke kun i erhvervssammenhæng, at det giver mening med et hegn. Langt de fleste private grunde har også hegn i et eller andet omfang. Det kan være omkring en del af grunden, men det kan også blot være som afskærmning for en terrasse eller som læhegn et sted i haven. Her kan I få gode råd med på vejen fra professionelle, der er vant til at arbejde med forskellige hegn – det kan også være, det gør det lidt nemmere at vælge det rigtige.

Der findes mange forskellige typer af hegn, så det er lige med at danne sig et overblik, når du skal finde ud af, hvilken type du godt kunne tænke dig. Er det et hegn i komposit, et bræddehegn eller noget helt tredje, du er på udkig efter? Du kan se de mange forskellige typer af hegn på hjemmesiden.