En smuk og værdig afsked

0
155

I livet er én ting er sikkert, vi skal alle herfra på et eller andet tidspunkt. Døden kan komme pludseligt og uventet og rive dit livsgrundlag væk under dig. Med ét er hverdagen og livet forandret, når du mister én, som du har kær. Det kan føles uretfærdigt, urimeligt og helt uoverskueligt at skulle sige farvel og fortsætte livet bagefter. Så giv en god afsked med hjælp fra bedemand i Køge, så du skaber de bedste betingelser for at rumme din egen sorg og komme videre efter dit tab.

Bedemanden hjælper dig på vej

For med en bedemand kan du få hjælp til mange af de praktiske ting, som midt i din sorg kan virke helt uoverskuelige at rumme og håndtere. Uanset om der skal forestå en bisættelse, en begravelse eller noget helt tredje, så kan din lokale bedemand virke som en klippe i forløbet. Du får hjælp til at bevare overblikket over alle de mange ting, som skal holdes styr på, både i forbindelse med selve dødsfaldet og i forbindelse med den ceremoni og det efterfølgende traktement, så måske skal forestå. På den måde tager du presset af dig selv, så du i stedet kan koncentrere dig om at komme godt igennem sorgprocessen med dine kære.

De bedste forudsætninger

Når du allierer dig med en bedemand, behøver det ikke at være en dyr udskrivning. En bedemand kan hjælpe dig til at rumme dig selv og have tid til at være sammen med din familie og venner, så de kan hjælpe dig igennem forløbet, og I kan støtte hinanden, så I alle kommer godt videre på vej. Alt fra bårebuketter og pynt i kirken kan I få hjælp til – ja, sågar gravøllet i det lokale forsamlingshus bagefter. Så hvis du har mistet én, som du har kær, så ræk ud efter hjælpen og giv dig selv de bedste betingelser for at komme igennem sorgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here