Sådan holder du en vild housewarming

0
331

At flytte i en ny bolig er en milepæl, som er værd at fejre. Hvis du ikke vil glemme din indflytterfest lige foreløbig, så er dette guiden for dig. 

Vælg dine gæster 

Når man holder en indflytterfest, vil man gerne invitere alle dem, som man taler med. Mange har forskellige vennegrupper, som ikke nødvendigvis kender hinanden. Det kan være dine venner fra studiet, fra arbejde og måske endda din gamle folkeskole. At holde en indflytterfest er den perfekte mulighed for at introducere dine venner til hinanden, hvilket kan gøre aftenen endnu sjovere. 

Hav sjove kostumer på 

En temafest er en super god måde at samle humøret om en fest. Det er noget, som dine gæster kan forberede hjemmefra, så de er endnu mere klar på at komme og fejre dit nye hjem. Temafester behøver ikke nødvendigvis at have et særligt tema. Nogle gange er det nok, at man skal have sjovt tøj på. Det kan være alt fra hotdogkostumer til fræktundertøj.

Planlæg sjove aktiviteter 

Det er forskelligt, om folk bedst kan lide at holde housewarming, når de lige er flyttet ind, og deres lejlighed er tom, eller når den er helt færdigindrettet. Nogen bruger deres housewarming som en mulighed for at få hjælp til en masse forskelligt praktisk rundt om i ens lejlighed. Det kan være at flytte en tung sofa eller hænge billeder op. Hvis du ikke er typen, som vil have dit hjem helt færdigt, inden dine venner skal se det, så har du lige pludseligt en masse plads til at lave forskellige aktiviteter.

Hold turneringer i drukspil 

En super god måde at sparke gang i festen, når alle dine gæster er kommet, er ved at holde drukspilsturneringer. Det giver alle mulighed for at få et par øl indenbords, så humøret stiger. Det er super nemt at sætte op til langt de fleste drukspil, så flere kan spille samtidig. I beer pong skal du bruge et bord, kopper og bordtennisbolde, og i ølbowling skal du bruge en fodbold og 5 havestole. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here