Længes du mod varmere himmelstrøg?

0
343

Grundet pandemien er der mange der ikke har rejst de sidste par år. Er du en af dem? Eller har du bare generel udlængsel mod varmere himmelstrøg, så er der lige nu gode muligheder for finde billige flybilletter til især Grækenland. 

Uanset hvilken rejsetype du er til så er Grækenland en skøn destination med masser af muligheder. Læs om et par stykker her. 

Nyd den græske sol

I Grækenland er vejret stort set altid bedre end i Danmark, men længes du efter de vilde varmegrader skal du rejse fra maj til august, hvor temperaturen ofte ligger mellem 24-30 grader.

Er 20 grader nok til dig så kan du udvide rejseperioden til april – november. I vintermånederne ryger temperaturen lidt længere ned, men sjældent under 10 grader.

Uanset årstid får du altså god mulighed for at nyde en skøn sol, og en del mere varme end her i Danmark. 

Masser af kulinariske oplevelser

Er du typen der ikke kan få hvidløg nok, elsker lækre krydderier og skønne oste, så er Grækenland helt sikkert en destination for dig. Det græske køkken er af gode grunde verdenskendt for fantastiske kulinariske oplevelser, og de bliver kun endnu bedre af at blive serveret på små autentiske restauranter, med udsigt til et blåt ocean.

Lyder det som en smags-oplevelse for dig, så kan det kun gå for langsomt med at få bestilt et par billetter til Grækenland.

Gå en tur i historiens fodspor

Historiefan? Du finder ikke en bedre destination end Grækenland.

  • Akropolis
  • Olympus
  • Parthenon
  • Athens museer
  • De græske øer

Det er kun et lille udvalg af de mange fantastiske steder i Grækenland du bare skal se. UNESCO’s verdensarvsliste rummer faktisk ikke mindre end 18 af Grækenlands seværdigheder. 

Grækenland har en helt unik og lang historie der er bevaret, værnet om og genfortalt på sin helt egen måde, så selvom du ikke er særligt historieinteresseret vil en rejse til Grækenland stadig være spændende. 

Er du blevet fristet til at besøge Grækenland findes der utallige måder du kan rejse på.

Tilpas din rejse

Foretrækker du at pakke kufferten og rejse til en forudbestemt destination hvor alt er booket og din rejseguide står klar til at tage dig med ud på en række oplevelser i selskab med andre danskere, kan du booke en komplet rejsepakke eller såkaldt charterferie.

Er du mere til blot at lande i lufthavnen, gå på opdagelse og finde et lækkert hotel on sight, og selv gå på opdagelse i de fantastiske gader i Grækenland, så er det også en mulighed.

Vil du spare endnu flere penge, og betyder destinationen eller indholdet af rejsen ikke det store for dig, så overvej at booke en afbudsrejse. Her er virkelig mulighed for store oplevelser til få penge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here