Vedligehold jeres høje bygning med effektiv og billig tagrenderens

0
235

Hvis der er noget, som kan være en sur tjans for mange boligejere, så er det at rense tagrenderne. Det er en pligt, som mange udskyder, fordi det er både kedeligt, besværligt og kan også være decideret umuligt, såfremt man bor højt oppe og ikke har en uendelig lang stige til formålet.

Derfor er der både nogle husejere, der vælger slet ikke at gøre det, mens andre gør alt for sjældent. Lige meget hvad, er der ikke nogen grund til at udskyde det eller lade være med det, når der findes en både effektiv og billig metode til rensning af tagrender. Vi vil derfor kigge lidt nærmere på, hvordan du med tre gode tips kan få vedligeholdt bygningen som den og I fortjener. 

Få renset tagrender effektivt i højden 

Hvis I bor i en bygning, hvor der er til og med femte sal, er der nogle tagrender, der er nærmest umuligt at rense selv. Dette kræver nok, tænker I, et dyrt stillads eller en lift, og derfor har I måske ikke lige valgt at budgettere med denne udgift.

Men, der er gode nyheder, fordi de hos groentoggraat netop har en tagrenderenser, der er 20 meter lang og dermed kan bruges fra jorden uden brug af lift eller stillads. Dette minimerer i den grad omkostningerne ved at få renset tagrenderne, så tøv ikke med at kontakte dem for et uforpligtende tilbud. 

Få beset bygningen og få det billigste tilbud på markedet 

Det kræver at bygningen bliver beset, hvis I skal have et godt tilbud på rensning af tagrenderne. Når groentoggraat har været ude at bese bygningen, får I det billigste tilbud på markedet. Dette skyldes, at de ikke bruger lift eller stillads til at rense tagrenderne og dermed sparer du en masse dejlige penge på udgiften hertil.

Når de har udført opgaven får I tilmed en fotoserie af tagrenderne, så I reelt kan se, at der ikke ligger flere raketpinde, mos, mudder, grene og blade længere og spærrer. 

Vedligehold bygningen løbende og spar penge 

Det kan umiddelbart synes som en god besparelse at lade være med at rense tagrenderne, men i længden kan det blive en dyr affære. Hvis tagrenderne forbliver stoppede kan der til sidst ikke være noget afløb for vandet, der kommer fra regn, sne og slud og dermed vælter vandet ud over tagrenderne og kan ende med at skabe fugtskader på bygningen i stedet for. Disse fugtskader vil gøre, at I skal hive en endnu større pengepung op ad lommen. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here